Special / POS- & Butiksdisplay

Special / POS- & Butiksdisplay
POS- och Butiksmaterial

Eventproduktion

Vi hjälper dig med alla typer av produktioner, oavsett storlek, form och material. I snart 25 år har vi hjälpt våra kunder med deras mäss- och festivalmontrar, inredning, turnéer, retail och POS-material samt produktion kring övriga event. Allt produceras i våra stora och moderna produktionslokaler (4 600 kvm)

Att producera i trä, metall, plexi och frigolit mm. hör till vår vardag. Vi fräser ut, formar och figurskär bland annat text, logotyper med hjälp av CNC-teknik. Många av våra produktioner passerar även vår lackering där produkten får färg och en sista finish innan leverans.

Produktion inhouse

Vi har vår produktion inhouse vilket borgar för högkvalitativa helhetslösningar som garanterar att ditt varumärke framhävs på bästa möjliga sätt. I de fall vi använder underleverantör har vi fullt förtroende för dem och ett långt förhållande. När produktionen är färdig bygger vi upp din monter eller annan produktion i vår stora monteringshall så vi vet att slutresultatet är vad du förväntar dig när det väl är dags för etablering på plats.

Frigolit - Ett spännande alternativ i vår produktion!

Vill du displaya din produkt på ett kul och spännande sätt och vilket material ska du i så fall använda? Hör av dig så pratar vi ihop oss om bästa lösningen för just ditt projekt!