Vi är specialister på eventproduktion och tryck

Kosmonaut Events är en totalleverantör när det gäller eventproduktion och tryck. Vi hjälper er med allt från Idé, 3D skisser, projektledning, produktion, etablering och logistik till lagerhållning.  Antingen som helhet eller var för sig. Vi utvecklar och producerar kreativa och spännande koncept för alla typer av events såsom mässmontrar, produktlanseringar, showrooms, inredningar, displaymaterial mm.
I projektet får ni som kund en kontakt, en projektledare. Projektledaren lotsar och ger er support under hela projektet, från start till mål.

Vi har i dagsläget kontor med en drygt 500 kvm stor produktionslokal i Falkenberg där vi också har ett eget digitaltryckeri och stort lager där vi kan förvara ert material. Vi har stora resurser i form av fullt utrustat snickeri med bland annat datorstyrd fräs, lackeringshall och monteringshall för provbyggning mm.

Just nu pågår bygget av vårt nya Kosmonauthus för fullt och vecka 8 2016 flyttar vi in. Totalt blir det 3800 kvm uppdelat på 2 våningar. Snickeri, produktionshall, tryckeridel, showroom samt en kontorsdel och personalutrymmen.

Vi har även ett kontor i Stockholm och totalt sysselsätter vi ca 35  kosmonauter.

 Vi har mångårig erfarenhet från en mängd olika eventproduktioner och projekt. Under rubriken "Referenser" ser du exempel på några utav de projekt  vi producerat och genomfört under åren.

Detaljer är viktigt och vi älskar vårt jobb!