creative writing institutes in india food cart business research paper pdf salutation for job application letter lion essay in urdu language trouble essay in hindi sample action research proposal in elementary english essay on freedom fighters for class 5 descriptive essay 5 senses example

EVENTLOKAL

EVENT- OCH KONFERENSLOKAL

Vår eventlokal ligger på Adlerbethsgatan 21 i Fredhäll och är en 250 kvm stor konferens – och eventlokal. Här ryms 145 personer och lokalen erbjuder ett brett utbud av möjligheter för dig och ditt event. Allt från det mindre affärsmötet och en workshop till det större eventet och sittande middag. Lokalen hyrs ut för event dag- och kvällstid, vardagar och helger.

HISTORIA

På den nu nedlagda Biograf Tranan visades alla typer av filmer innan den lades ner 1962. Som mest fanns det plats för 500 personer fördelat på 27 stolsrader. Lokalen har fortfarande kvar sin unika biografkänsla och tillsammans med den centrala adressen innanför tullarna gör det lokalen speciell och unik.

145 personer

250 m²

Wi-Fi

El

Garderob

Bord & stolar

Värd

Föregående
Nästa

BIOSITTNING

Det finns alla möjligheter till olika typer av möbleringar och sittningar. Ovan ser ni en klassisk biosittning där stolar placeras mot en scen, föredragshållare eller skärm. I ovan exempel ser ni en placering som rymmer 100 personer.

MIDDAGSSITTNING

En annan variant är middagssittning. Vi ordnar med frukost, lunch, middag eller bara enkelt tilltugg för ditt event och dina gäster. I ovan exempel ser ni en placering som rymmer 65 sittande personer.

PRODUKTVISNING

Tillgången till garage och stora portar in till lokalen gör att vi har möjlighet att visa upp till t.ex. bilar och andra stora produkter.

TJÄNSTER OCH FACILITETER

Uthyrning

Vi hjälper er gärna med alla detaljer och tekniska lösningar kring ert event. Allt från ljud, ljus, LED-skärmar till mattor, möbler och övrig dekor.

Eventproduktion

Vår 20-åriga erfarenhet av eventproduktion gör att vi kan hjälpa er med såväl små som stora detaljer i samband med ert event. Med hjälp av vår trä, metall- och frigolitproduktion, lackbox samt digitaltryckeri ser vi till att lokalen får den känsla som passar just ditt event och dina gäster.

Garage & logistik

Möjligheten att transportera, lämna av och hämta produkter, rekvisita, teknik, ljud och ljus är optimal då det finns ett direkt angränsande garage till lokalen.

Parkering

Det finns ofta gott om parkeringsplatser i området och bra kollektiv förbindelse.

Kök

Det finns tillgång till kyl, frys, spis, diskmaskin samt mikrovågsugn.

WC

Det finns fyra toaletter samt en toalett med dusch som är anpassad för rörelsehindrade och rullstol.

Föregående
Nästa

KONTAKT

Kontakta oss för bokning och offert.

Patrik Hagman

Säljare

Ellinor Bjurholm

Projektledare