Eventproduktion


Vi är experter inom inredning- och eventproduktion.

I vår 4500m2 stora produktionsanläggning har vi samlat erfarenheter i över 20 år inom specialproduktion i många former. Här hittar ni fullskaligt snickeri med allt från finsnickeri till datorstyrda produktionsmaskiner. Metallverkstad, lackeringsbox samt stora monteringsytor. Vi arbetar med många typer av material såsom metaller, plaster, frigolit, akryl mm.


Eventproduktions kapacitet

Vi arbetar med både enstaka och unika serier samt storskalig legotillverkning i form av inredning och inredningsdetaljer. Inget jobb är för litet eller för stort. Då vi jobbar mot både inredning och speciellt eventbranschen så har vi stor erfarenhet av korta puckar och vi utmanas ständigt med att ligga i framkant.


Allt under ett tak vid produktion

Invigningar, event och mässor skjuts inte upp. Därför är det avgörande för våra kunder att vi är leveranssäkra. Då vi varit aktiva inom eventbranschen i över 20 år så är det något vi utmanas med dagligen och kan på våra fem fingrar.


Eventproduktion som klarar av alla utmaningar

I våra stora moderna produktionslokaler hjälper vi dig med alla typer av produktioner oavsett storlek, form och material. Vi arbetar med alla typer av material från trä, metall och plexi till frigolit mm. Ofta passerar det vi producerar vår lackering där produkten får färg och den sista finishen innan leverans. Med hjälp av vår maskinpark kan vi bl.a. hjälpa dig med CNC-bearbetning i alla typer av material, kantlistning, svetsning, laminat- och fanérpress. I vår stora monteringshall bygger vi upp t.ex. din monter så vi vet att slutresultatet är vad du förväntar dig.

Eventproduktion

Modernt snickeri

Då våra produkter skall hålla för utställningar, butik, hotell, restaurang och offentliga miljöer så behöver vi ha ett modernt snickeri. Vårt snickeri är utrustat med moderna CNC styrda maskiner, kapar, sågar. Vi har även laminat -fanérpress och kantlistmaskin. Vi arbetar även med solidsurface som Corian och Hanex för ytorna som skall klara tuffa utmaningar.


Plast och frigolit

Vi har stor erfarenhet av att skära och montera plaster som akryl/plexi, makrolon, frigolit. Allt från små detaljer till stora frigolitloggor kan produceras. Detta kompletteras fint med vårt måleri.


Måleri för eventproduktions ändamål

Vi vår moderna lackbox får produkterna sin slutfinish. Här arbetar vår erfarna lackerare med att få till perfekta ytor till just ditt ändamål.


Metallverkstad

I vår metallverkstad jobbar vi främst med stål och aluminium. Svets, klipp, bockning, stans, kapning mm. Detta ger oss den perfekta mixen för rena metallarbeten samt synergier med våra övriga delar som trä- och plastbearbetningen.