Projektprocessen

Projektprocessen

Projektprocessen

Vår målsättning är att arbeta som totalleverantör inom eventproduktion och tryck. Vi tar gärna ett helhetsansvar redan från skiss- och idéstadiet. När vi hittat en idé och ett koncept går vi vidare via projektledning och produktion till etablering. Efter avslutat projekt  lagerhåller vi gärna era produkter i våra rymliga lagerlokaler tills det är dags att använda dem igen.

skiss-ide

Skiss & Idé

Varje produktion tar sin början i en idé, en idé som vi tillsammans med kunden arbetar igenom till en slutprodukt. En skiss på ett papper utvecklas till en skalenlig och realistisk 3D rendering på hur det färdiga projektet kommer att se ut.

Detta är ett viktigt steg i processen då man på ett konstruktivt, tydligt och detaljrikt sätt kan överblicka projektets omfattning och i ett tidigt skede se vad man beställt.

produktion

Produktion

Vår målsättning är att arbeta som totalleverantör där vi tar helhetsansvar redan från skiss- och idéstadiet. Från konceptförslag, design, innehåll och övergripande projektledning till teknik, produktion, lager, logistik, transport och uppföljning. I vår produktion ser vi lösningarna och konstruerar efter kundens behov och önskemål. Vår maskinpark och personal hanterar metaller, trä, plaster, frigolit, accryl mm.

tryckeri

Tryckeri

Skyltar, banderoller, dekaler, inbjudningar, broschyrer, vepor, flaggor, textiltryck mm löser vi naturligtvis själva. Ni som kund skall få en uppdaterad och rätt profilerad avsändare på er produktion, att vi trycker på såväl mjuktpapper som på hårdaste metall ger er som kund en trygghet och helhetslösning på er investering.

etablering

Etablering

När produktionen är klar och loggorna är på plats då samlar vi kosmonauterna, lastar bilarna och beger oss till händelsernas centrum. Vi bygger och servar så att er personal anländer utvilade till ett nyckelfärdigt upplägg, självklart kan vi även ordna med personal och service under eventet/arbetet om så önskas. Efter eventet river vi städar och packar ihop. Om kunden sedan önskar lagerhållning så ombesörjer vi givetvis detta.

lager-logistik

Lager & logistik

En stor och viktig del i ett projekt är logistik. Vi ser till att allt är på plats på rätt ställe, i rätt tid och att allt fungerar som det ska. Du behöver inte stå i en mässhall och upptäcka att du saknar något som du själv måste ordna fram snabbt och betala dyrt för.

Logistiken kan vara komplex då event-materialet oftast är ömtåligt, otympligt och dyrbart, vilket kräver specialtransporter. Inom event logistik ingår även återanvändning av material som kräver största försiktighet vid upp, ned- och ompackning. Vi tar ett fullt logistikansvar från vårt lager till er monter inklusive emballageförvaring och hem- eller vidaretransport.